SURAKARTA EXPRESS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3945 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surakarta Express. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 21:22 Ouderwets lekker! Lang niet besteld bij Surakarta maar nog steeds fantastisch van smaak. Zeker de saté kambing is een aanrader. Beetje jammer dat de bestelling niet rechtop vervoerd is waardoor de Sajur Lodeh is gaan lekken. Lekkere natte bende dus.
5 jun 2024 om 17:31 Heerlijk eten
17 mei 2024 om 20:35 Vond het eten koud,het plastic bestek wat je verplicht moet betalen zat er niet bij!
11 mei 2024 om 9:39 Ik ben netjes gebeld dat het een half uurtje later werd en voor zulk lekker eten vinden we dat zeker geen probleem !
8 mei 2024 om 20:16 Order at 19.30. She called it would be between 19.30 and 20.00. I called them 20.07 Now it's 20.15, still waiting
7 mei 2024 om 22:14 Eten was erg goed; op tijd geleverd. Prima!
5 mei 2024 om 20:02 Heerlijk eten, alles goed ingepakt en ze bellen netjes als ze toch iets later bezorgen.
24 apr 2024 om 21:04 Heel goed
19 apr 2024 om 20:02 Kwamen bijna een uur later dan aangegeven. Maar het eten was lekker zoals altijd.
12 apr 2024 om 21:23 Altijd even lekker
4 apr 2024 om 7:03 Het duurde een uur voordat het klaar was maar dat was van te voren ook aangegeven en ik werd zelfs netjes gebeld daar over. Eten ook erg lekker. Aanrader.
31 mrt 2024 om 7:42 Wat een top kwaliteit en super lekker, het wachten waard, ook de bezorging vriendelijk een dikke fooi waard