SURAKARTA EXPRESS

SURAKARTA EXPRESS Als u aan heerlijk Indonesisch eten denkt..

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3725 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surakarta Express. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 21:07 Vanaf bestelling tot bezorging was 2 uur. Op jullie app staat 75 minuten als je dan om half zes belt is tot 7 uur een mooie tijd en niet nog eens 30 minuten erbij.
18 sep 2022 om 17:18 Heerlijk gegeten en een tas vol extra gerechten gekregen!
15 sep 2022 om 23:41 Heerlijk gegeten ! Erg smaakvol ! Alles warm terwijl ik in Katwijk woon en netjes verpakt. Wel uurtje later dan was beloofd maar werd keurig over gebeld dat het later werd. Vriendelijke bezorger . Ik blijf zeker bestellen.
10 sep 2022 om 11:20 Eten helaas niet meer wat ik van vroeger gewend was. Minder smaak en vooral minder pit, de sate babi was taai. Erg jammer! Tijd tussen bestelling en eten was meer dan 2.5 uur, dat was nog iets langer dan vooraf aangekondigd.
9 sep 2022 om 19:47 Heerlijke vegetarische gerechten! Uitgebreide dis, vriendelijke medewerkers en gunstig geprijsd! Voor herhaling vatbaar!
8 sep 2022 om 15:22 Eten uitstekend en bezorging precies op tijd!
7 sep 2022 om 0:50 Was echt lekker top
4 sep 2022 om 22:44 Het eten was uit de kunst. We wisten dat het langer zou duren door een telefoontje van het restaurant. Goed geregeld dus.
3 sep 2022 om 21:08 Bezorgtijd is lang maar dat weet ik dus bestel ik op tijd en het is absoluut de moeite waard! We aten met een grote groep en iedereen vond het heerlijk
2 sep 2022 om 20:15 Het eten was lauw en de kip in de nasi en de sate waren stug en ook koud. De prijzen waren ook weer omhoog gegaan. Nee , deze trouwe Surakarta klant heeft helaas zijn laatste bestelling gedaan.
29 aug 2022 om 8:49 mooi op tijd heerlijk gegeten
28 aug 2022 om 20:02 Heerlijk eten en alles vers gemaakt.